top of page

  Referenties

Ariane & Patrick, Oosterleek

Katten: Dexter & Dee Dee

Onlangs is bij onze kater Dexter diabetes (suikerziekte) geconstateerd. Doordat hij nu meer zorg nodig heeft dan normaal zijn wij op zoek gegaan naar een professionele kattenoppas. Dexter werd eerst verzorgd en in de gaten gehouden door onze dierenarts omdat hij er zeer slecht aan toe was. Na een aantal maanden heeft Marjolein voor het eerst de zorg op zich genomen. Voorafgaand is Marjolein eerst bij ons thuis geweest voor een gesprek om alle zaken door te praten, kennis te maken met onze 2 katers en om alles goed op papier te zetten.

De zorg voor Dexter neemt natuurlijk enige

verantwoordelijkheid met zich mee. Twee keer per dag moet hij op vaste tijden worden ingespoten met insuline en zijn suikerwaarden moeten ook om de zoveel dagen in de gaten worden gehouden. Marjolein stelde ons gelijk op ons gemak dat de zorg helemaal goed zou komen en gaf ons ook dat vertrouwen. In het begin heeft ze elke dag keurig een schema bijgehouden en ons op de hoogte gehouden. Dexter en Dee Dee zijn inmiddels erg gewend aan Marjolein en bij thuiskomst zien ze er tevreden en goed verzorgd uit. Je merkt dat ze met veel liefde & passie voor de dieren zorgt. Met een gerust hart kunnen wij nu op vakantie gaan en de zorg aan haar overdragen. Dat is ons veel waard.

Anna, Hem

Cattery Brits Kortharen

Onlangs zijn wij ruim een week op vakantie geweest en heeft Marjolein op onze katten gepast. Voor mij een hele stap, want normaal paste mijn broertje meestal op onze Cattery (we fokken met veel plezier als hobby Brits Kortharen). Nu ging mijn broertje ook mee op vakantie. Voorafgaand aan onze vakantie is Marjolein bij ons langsgeweest om alle zaken goed door te spreken en tijdens onze vakantie kregen we regelmatig updates over hoe het met onze katten ging. 1 kitten had extra zorg nodig en dagelijkse medicatie. Dit poesje was in geweldige handen en was al snel aan Marjolein gewend.

Toen we thuiskwamen troffen we een schoon en opgeruimd huis aan en hele tevreden katten. Ze keken ons aan: “Wat komen jullie doen?” Een heel fijn gevoel natuurlijk, ze waren van alles voorzien, en leken ons niet te missen. We kunnen nu in de toekomst met een gerust hart nogmaals met de hele familie op vakantie gaan!

Renata (& Ewout), Hoorn

Katten: Tommie (hiernaast), King (linksonder) en Oliver (rechtsonder)

In december 2009 heb ik voor het eerst van de diensten van Marjolein gebruik gemaakt. Ik moet eerlijk bekennen dat ik het in het begin eng vond om een “vreemde” in mijn huis te laten terwijl ik op vakantie ging. Maar deze onrust bleek totaal niet op zijn plaats. Marjolein is betrouwbaar en behulpzaam maar ook niet te vergeten een enthousiaste en fijne vrouw. Als ik nu op vakantie ga, ben ik gerust omdat Marjolein er dan is. De katten zien er tevreden en verzorgd uit, en je merkt dat zij kennis van zaken heeft op het gebied van de katten. Niet alleen de katten zien er tevreden uit maar het huis laat geen sporen achter van wat je normaal aantreft na een paar dagen van huis te zijn. Kortom: ons geluk kan niet op aangezien wij langer op vakantie kunnen dan ooit tevoren.

Mandy Chin Sie Jen, Diemen

Katten: Twister & Spencer

Ik heb Marjolein leren kennen via het werk. Samen vervulden we een duobaan als Officemanager. Toen zij stopte met werken bij het bedrijf, hebben wij gelukkig geen afscheid van elkaar genomen en hebben wij er een mooie vriendschap aan overgehouden.

Marjolein is een echte dierenvriend en wat haar vooral siert, is haar oprechtheid. Ik heb erg veel bewondering voor het werk dat zij doet vanuit haar grote passie voor de dieren. Niet alleen “Kattenoppas @ Home” maar ook haar werk als vrijwilligster bij het Dierenasiel in Hoorn.

Zelf woon ik niet in de omgeving van Hoorn en kan ik helaas van de diensten van Kattenoppas @ Home geen gebruik maken, wat ik ERG jammer vind!

Wanneer ik echter op vakantie ga en mijn naasten helaas niet in de gelegenheid zijn om voor mijn katten Twister & Spencer te zorgen, dan breng ik deze altijd onder in het pension van Dierenasiel Hoorn. Omdat Marjolein daar voor de katten zorgt, weet ik in ieder geval dat MIJN kattenvriendjes zeker weten in goede handen zijn!!!

Michelle Moerkerke, Amsterdam

Kat: Miccio

Als je op vakantie gaat is het altijd een zorg wat doen we dit jaar met de kat? Bel dan Kattenoppas @ Home!

Marjolein heeft een paar keer op onze kat Miccio gepast tijdens haar studie Rechten in Amsterdam. Het was prettig om te weten dat Miccio in goede handen was en dat alles thuis op rolletjes liep. Thuiskomen was fijn want het huis was opgeruimd en een blije kat kwam ons tegemoet. Het is bij Marjolein echt een zorg die je -tijdelijk- uit handen wordt genomen!

Marga Brandsen, Blokker

Katten: Dorus & Poes

Onze katten Dorus & Poes hebben wij via het asiel geadopteerd. Marjolein was het gastgezin voor Dorus & Poes en heeft hen, nadat zij gevangen waren in de vrije natuur en dus geen huiselijke sfeer en geen mensen gewend waren, met veel liefde en aandacht ‘gesocialiseerd’.

Nu zijn het voor ons lieve knuffelbare huiskatten geworden dankzij de goede zorg van Marjolein!

bottom of page